? Em sento molt trist

Enforteix aquest centre una sòlida voluntat compromesa amb la vida i amb l'expressió de les nostres veritats. És una energia conscient que si flueix correctament, reflectirà qualitats com l'equilibri, la quietud, l'harmonia i la tranquil·litat.

I és que tinc un cos preciós, ben proporcionat i exquisit

Aquest bloc va ser responsable de dues coses: em va donar esperança i em va donar tasques per fer. Aparentment, la clau per desbloquejar l'inconvenient de l'ejaculació precoç és practicar moltes tècniques diferents mentre que es masturba i / o té relacions sexuals.

UN SECRET ... QUE HAS APLICAR ... SEMPRE! L'acte sexual comença des de ja abans de ,,

Brindo el millor sexe amb una noia de companyia jove, guapa, elegant, amb una figura espectacular i molt atractiva que sap realment bé el que a un home li agrada ... un conjunt de qualitats que crearan un instant únic.

En mi trobaràs una dona conreada, elegant, amena

Amb una marcada tendència natural a gaudir sense prejudicis ni límits de qualsevol tipus d'entreteniment i diversió, el Bessons és un tipus de persona a qui li agrada xerrar, de manera directa i sense embuts, de tot gènere de pràctiques sexuals. Això li excita especialment.

Un que odia als seus iguals un que és naturalment liberal

Podem aconseguir moments de Satori, petits Samadhi en la vida normal, i sens dubte, amb cert temps de treball profund aconseguir veritables moments d'intens èxtasi, fins que en algun instant es dóna de manera natural la gran experiència.

Posts següents
posts anteriors