Jo et conduiré cara aquest èxtasi amb què sempre vas somiar

Hi va haver una època on es va creure que l'obertura del camp de la consciència i l'exacerbació de la fantasia mitjançant algun psicòtrop podia assistir a l'anàlisi de la producció de l'inconscient. En concret s'usava el LSD, més els assaigs

Diu és el darrer crit de la moda

Simpàtica i apassionada, podré fer que t'oblidis de tot per dedicar-te només a gaudir del teu cos. Citar-se amb mi és citar-se amb el Plaer amb majúscules. serà qui guiarà tots els nostres passos; el que ens portarà als humits i luxuriosos territoris del deliri.

Aquestes com, com per menjar-te!

Aquesta informació és el resultat d'una extensa investigació a la meitat de la meva llarga lluita dins del meu matrimoni sense sexe. Després de molt patiment personal tractant de crear i mantenir una veritable i real acovardiu sexual i emocional en la meva relació de parella, vaig descobrir el que funciona.

T'ofereixo una experiència inoblidable

Tenen relacions extraparella al voltant del cinquanta per cent de dones que es van iniciar sexualment als 15 o bé ja abans, al pas que les que es van iniciar sexualment després dels 21 anys són infidels en un 16 per cent.

Això serà així en major mesura quan s'intensifiquin els continguts del joc

L'ansietat és l'enemic número u dels que estan iniciant al món de la seducció, en tant que molts de vegades es paralitzen per aquesta por la que sempre i en tota circumstància sentirem, sí fins i tot els experts sempre sentim l'ansietat, però tenim una manera de superar-la cada cop que es presenta.

Posts següents
posts anteriors