Amplificar la rutina diària

Molts enamorats es frustren a el conèixer el semblant de la seva parella, fins i tot havent-se enamorat d'ella. El que passa és que, sense caure en el compte, li van idear una cara acord amb les seves necessitats i gustos, que difícilment podria coincidir amb la real.

Doble la corda en 4 longituds iguals, unes vint polzades de llarg

Yasmin és una noia de companyia sana a la qual li apassiona cuidar-se i practicar esport. El seu encant i la seva bellesa, atreuen com imants a tots els homes, amb el seu cos i les seves increïbles corbes, que faran que la seva companyia sigui el millor del teu dia.

Un que està obligat per una obligació

L'amant especialista no només sap de què forma estimular la seva parella, sinó també, sobretot, on estimular-la. Potser aquesta sigui la raó per la qual pot actuar amb tanta propietat, gaudint intensament i produint cascades orgàsmiques.

O per què no ?, per estimular l'anus

La necessitat d'aprovació i amor. Aquesta és potser una de les necessitats emocionals més limitants i perjudicials doncs el que s'oculta darrere és la creença No sóc prou i necessito que tu, una persona externa em aprovi i validi qui sóc.

I és que l'amor, o bé les relacions de parella, han de ser homònim, abans de res, de llibertat

'La estrèpits és un factor important si no desitja que tots sàpiguen el que està fent! La consideració més important és la freqüència de les diferents vibracions, per la qual cosa ha d'anar a un sex shop i provar els models que s'ofereixen.

Posts següents
posts anteriors