Házselas veure i, a l'fer-veure, procura comunicar-li què pots donar-li

Diumenge, 04 de Abril de 2021

La sexualitat taoista, també anomenada kung fu sexual, va començar com una branca de la medicina xinesa (kungfu significa literalment pràctica, per tant kung fu sexual significa simplement pràctica sexual). Els vells taoistes eren metges i estaven tan preocupats pel benestar físic com per la satisfacció sexual. El kung fu sexual ajuda als homes a augmentar la seva vitalitat i longevitat permetent evitar el cansament i el desgast que provoca l'ejaculació i també impedint, literalment, que se'n vagin amb la seva llavor. En el post 1, descrivim les proves, tant orientals com occidentals, de l'existència d'orgasmes múltiples en els homes. Així mateix comentem les últimes investigacions científiques que semblen confirmar la vella comprensió taoista de la rellevància de tenir orgasmes sense ejacular. A l'informar sobre aquests sorprenents estudis, el New York Times va concloure: Crear esperma és molt més difícil del que els científics s'havien imaginat i exigeix l'ús d'uns recursos que d'altra manera assegurarien la salut de l'home a llarg termini.

Hi ha un altre perill potencial, mes només per Tops. No sé què tan gran és aquest perill, de debò. Basat en la meva experiència, si fas molt al·lucinant i ho fas bé, la gent et temerà. En dependència de la seva comunitat local, això podria significar menys socis. L'altra cara, evidentment, és que la seva nova reputació farà la major de la feina per a vostè. Dimonis, certes persones mai pensaran que no els vaig a fotre. Una mica calent, una mica fa pudor.

persones sadomasoquista

Si hi ha alguna molèstia en aquesta situació sexual, aturi de manera immediata!

Absolutament ningú l'hi va afirmar, absolutament ningú els va advertir, mes el determinant és que no el van veure en els seus educadors. Els seus pares no estaven enamorats i els seus mestres els van parlar de sexe només com d'emocions que cal alliberar. Senzillament volia compartir la meva manera de veure la seducció, després de tota l'experiència que he anat acumulant i com s'ha anat enfocant la meva nova forma de pensar, molt semblant a la cultura oriental com estareu notant, ja que la seducció sensible neix com una evolució de la seducció lásica, és com una nova branca que creix d'un enorme tronc, mes que és diferent a el tronc encara que formi d'ell.

M'encanta el morbo, les entremaliadures i, per sobre de tot, passar-ho bé donant i rebent plaer

Segon acte: el càstig. En aquest punt, poques submises se senten insubordinadas. És poc probable que ara et repti obertament (en tant que, després tot, el desafiament et reconeix com una autoritat amb el dret d'ordenar-) a menys que vulgui un càstig més intens del que creu que probablement obtingui. (Sí, hauries de donar-lo a ell). En veritat, és més probable que el mascle entremaliat sigui atrapat per la por. No està segur de poder acceptar el càstig que ha convidat; no obstant això, està convençut que no vol sotmetre-s'hi. És possible que et atregui a la teva personalitat rutinària, demanant-te que no facis això, pregant que acabis la fantasia. Endureix el teu cor contra aquestes apel·lacions entendridores. Llevat que faci servir el safeword, probablement no sigui seriós. I sí, és una qüestió de judici.

La voluntat no n'hi ha prou per repetir l'experiència completa de l'etapa d'enamorament. Per exemple, l'individu no té control sobre la inflamació de l'sentiment, tampoc té control per fer una valoració positiva de tots els trets de l'cònjuge, no ho té per adquirir la força interna que naturalment produeix aquesta etapa o bé per modificar l'ordre habituat de seves funcions psicològiques. No obstant això, pot fer ús de la voluntat, almenys per a repetir dues trets, no sense fer una cura gran: 1. Mantenir diàlegs francs i 2. Tenir predisposició per fer canvis en el disseny de la relació. Reiterar aquests trets intencional i de forma voluntària pot ser l'inici d'una renovació. La motivació per a això podria ser la pretensió real de reparar el que el temps ha gastat. Això no seria possible de no creure que la relació mateixa té un gran valor i que és convenient batallar per ella.

Ni tan sols l'hi vaig haver de sol·licitar, me'l va portar per pròpia voluntat. Un sandvitx i una cervesa freda. Sense que l'hi sol·licités. I no em va afirmar res, només es va anar en silenci. No em va demanar res, no va parlar, no em va explicar res, només ho va deixar i va marxar. Crec que aquesta dona en veritat m'estima

Tingues unes així mateix a mà, en un racó d'aquest armari que hem anat omplint a poc a poc

Què estranys i inusuals dispositius d'auto preservació no portaria amb si cada nou mil·lenni? A el cap de 4 mil milions d'anys, quin ha estat la sort dels antics Replicantes? No han mort, ja que són mestres en les arts de la supervivència. Sóc Anissa, una bella senyoreta de cos estilitzat i uns pits petits però exquisits i desitjables que es desfaran a la boca i en les teves mans ... m'agrada somiar amb els meus amants, fer-los sentir el que busquen: plaer i una companyia inigualable amb una senyoreta exòtica, eròtica i de pell suau.

sims sex