Gemmes i minerals: maragda, jade verd, quars rosa, cuncita

Dissabte, 26 de Desembre de 2020

Sensual, afectuosa, molt maca de cara, pacient, complexa ... d'aquesta manera és Meritxell, una senyoreta discreta i enigmàtica. La seva doble vida encara la fa més interessant: administrativa a mitja jornada, dolç amant la resta del dia. En el cas de les relacions comercials com quan compraràs TV l'interès és un simple intercanvi de recursos, en les negociacions i en l'atenció de clients ja puja un tant de categoria en la qual l'intercanvi de recursos, afegeix un tracte que busca que les s se sentin bé. De fet, si tens a prop 2 restaurants que venen el mateix i vols anar a dinar vas a escollir el restaurant on millor et tractin.

No sabia que m'agradaria molt nuar a la meva parella, i que a la meva parella així mateix li encantaria

Vaig estar fent-li un munt de gracietes amb les sevillanes de com ballar, el típic de agafo la poma, la mossego, la tir, olé. La noia de companyia estava súper receptiva, havia de fer la prova de l'cotó. Li vaig dir joe (no recordo el seu nom) ets una noia de companyia super simpàtica, vine ... i la vaig donar una abraçada d'aquests afectuosos a què em va respondre súper carinyosa, si s'hagués posat tensa o separada ja em dono per al·ludit, però com em correspondre bastant bé, ja ho tenia prou clar, aquesta noia de companyia era meva i no m'anava a escapar.

Cerebralment, el distanciament de la persona estimada és una situació que la nostra amígdala interpreta com una amenaça (ens vam quedar sols!), Posant en marxa els mecanismes d'atac, escapada o bloqueig davant exactament la mateixa. El sexe, a part de ser la paraula que descriu els genitals, és la referència a la relació amb els genitals, la seducció és el plaer per la qual cosa agrada als sentits i l'atracció que es busca en l'altre. Finalment l'erotisme és allò que incita a l'amor sensual i d'erotisme esdevé erotitzar que és el que excita el sexe.

Extinció d'una relació per de quina manera pensem

Aquest pot ser a forma de sorpresa i que la teva parella no ho sàpiga o amb previs acords que o ella et esperin en certa lloc de casa o bé en un altre lloc escollit per a tal fi, on el que es disfressa ha d'exercir el paper i paper amb la major veracitat possible i afegint a la seva representació molts moviments i paraules sensuals, per despertar l'a la seva parella i en aquesta molts desitjos i morbo.

La parella és el començament de tot, cada parella és un projecte de família, els possibles futurs progenitors que heretaran els seus comportaments, pensaments, pautes emocionals i formes de vida a les noves generacions. Hi ha persones que se senten rares o bé anormals per agradar fer coses poc comunes al llit, se senten malament per considerar que són els únics llunàtics que fan rareses sexuals, o que els exciten situacions singulars.

El fanatisme, després de tot, no accepta la vergonya

Formal (depèn on treballi) els teus trets indiquen elegància i classe ets una persona molt observadora i han de tenir la teva confiança per tal que puguis donar afecte, valores les amistats veritables i en la sexual has involucrar sentiments per estar amb algú. El meu nom és Àgata, una increïble dona vinguda del Brasil amb moltíssimes ganes d'agradar a l'home mediterrani. Jove i amb un cos que aixeca la fam sexual de sobte, el apreciaràs a la primera fricció de la meva pell. En llit em considero l'amant pròpia del meu país, inacabable, morbosa, apassionada i molt imaginativa. Sexe en estat pur, foc entre les cames, la nova vitamina sexual a la teva urbs.

Hola !, sóc Eva, una noia riallera i simpàtica amb la qual passaràs estones intensíssims. Sóc una dona de corbes pronunciades, amb un cul monumental i uns pits que no te'ls podràs acabar. Darrere de la meva aparença de prostituta bona s'oculta una amant morbosa i explosiva, capaç de extasiar a l'home més exigent i ardent. Vas a passar moments inoblidables al meu ...