I crec que no he de precisar tant amb aquest oració

És comú que una gran tensió sexual acumulada, producte de l'desig no satisfet de tenir relacions íntimes (com en els períodes d'abstinència sexual), generi un quadre d'ejaculació precoç [8]

Increïble, però cert

Les oques saben pel seu instint que han d'estar units fins a la mort, que han de treballar sempre junts, que en els instants de debilitat, quan un es desploma o bé el derrueixen, no sorgeixen les crítiques, sinó neix l'interès i es redoblen les forces, per poder assistir.

Collar de la consideració

La sorpresa pot ser qualsevol cosa, com ara un bombó o bé un pot d'oli de massatge perfumat que has comprat per utilitzar-lo amb ella. Tant se val. La clau és despertar la seva curiositat i aconseguir que vulgui saber que serà el que tens per a ella.

D'ella parlarem en aquest post

Les Devis són asocials, prefereixen la solitud càlida i acompanyada de? Iva que mai els abandona. Sempre les dóna suport i ajuda en totes i cadascuna de les contrarietats cada dia que poguessin tenir, i sempre, amb paraules d'amor. 'Lloades siguin les Devis! El seu renaixement està proper ... Vols ser una d'elles?

Amb bells i grans pits naturals

Si vols gaudir de la meva companyia crida a la meva agència i pregunta per mi. Et faré tocar el cel amb les mans quan estiguem junts. El tacte natural dels meus pits, la sinuosa forma del meu cos i la dolçor picant dels meus petons perviuran en la teva memòria per un bon temps.

posts anteriors