Com si llegís la seva psique, l'home li va murmurar a l'orella: vine a mi demà de nit

L'humanisme és una filosofia que es centra en l'ésser humà i el seu benestar. No es consulten religions ni valors espirituals; en canvi, depenen dels valors de la tolerància, la llibertat, la dignitat de l'individu i el potencial de desenvolupament humà.

És possible que alguna vegada hagis fantasiejat amb situacions perilloses

Sé que sona una mica místic, però per alguna raó el principi marxa. Marxa perquè, en alguns aspectes de la vida, cal comportar-se com si es cregués en alguna cosa per poder creure-ho. I cal creure-ho per poder aconseguir-ho.

Potencialment, tota dona està a punt per poder assolir novament un altre clímax

Quan no podem deixar una relació perjudicial estem malalts. Els psicòlegs, terapeutes, entrenador de parelles, estan per assistir-nos, per centrar-nos i donar-nos les eines que necessitem per anar endavant.

Pèrdua de gana

Si les relacions íntimes es concentren en una meta (aconseguir el clímax sexual), la intimitat perd un element summament important que pot satisfer de forma plena als dos membres de la parella: l'exploració.

La masturbació és l'únic sexe segur

Mai has de prendre alguna cosa seriosament quan ets membre de qualsevol lloc. No val la pena. Les coses canvien diàriament, i encara que de vegades faltava dialogar amb determinada persona, aviat vaig trobar a algú que ocupava el seu lloc. I ara per l'advertència ...

posts anteriors