El clítoris: el petit gegant

Quan troben aquesta de si desapercebuda i comprenen que només hi ha promeses falses i dirs amb fins contundents, per al que s'interessa a un home o una dona i per un menyspreu estrany, es perden d'aprendre i seguir en el seu desenvolupament propi.

Aquest ordre és el següent: or, plata, estris de coure, bronze, ferro

Després tot, no resultava estrany en absolut. En un planeta on la major part dels homes suposen un repte sexual més aviat escàs, no tenia sentit que aquells que semblaven més força difícils resultessin considerablement més atractius i excitants per a les dones?

Que no t'enganyi el meu aspecte juvenil

Li pots explicar a la teva dona de fer el llit no era un requisit previ a la prehistòria per tenir parella, mes per més que li raons, li donarà igual. Pots fer-la, o discutir dia rere dia pel mateix. Que ella ho comprengui, no és una alternativa.

Desimbolta i apassionada, a Jade li agrada deixar-se portar i també improvisar sobre la marxa

A les dones els agrada que l'home prengui les resolucions, que sempre i en tota circumstància tingui una postura o bé opinió ferma si bé després hagi de cedir, perquè si no estaríem parlant d'una altra cosa que es diu autoritarisme.

Recés de 10 minuts

No obstant si no encarem directament tots aquests factors que la majoria de les vegades continuen en el nostre inconscient, mai serem capaços de conèixer l'experiència que poèticament anomenem amor.

posts anteriors