Un cop a Venècia, Aretino i Raimondi van decidir editar una edició nova de I Modi

Em va presentar a la Gemma una setmana després. Ens vam fer amigues en molt poc temps. Des de llavors sortíem de marxa dels 3 i de vegades a soles i. Gemma em contagiava amb la seva vitalitat i tots, tots els amics, vam arribar a la conclusió que era la dona idònia per a Sergio.

Mai oblidis dir-li a la teva parella el guapo, preciós que es veu

L'únic que hauràs control en la teva vida, són aquestes tres coses importantíssimes: els teus pensaments, les teves actituds davant la resta i les teves accions que fas. La manera en què facis servir aquests elements tindrà influència directa en la teva vida, ho creguis o bé no, t'agradi o bé nombre

De ser un bloc, faria amb ella el que va fer Neptú amb una nimfa: l'anava a transformar en home

Després de la depilació o afaitat de la zona genital, se sol sentir una picor incòmode que desapareix als pocs dies. Tot aquest picor deixa d'aparèixer quan la pell s'ha acostumat a ser depilada habitualment. Cal remarcar que el depilat

¿Això és tot? es va sorprendre l'aprenent de seductor

Miro el mapa. Un camí en descens em portarà a no un bon temps fins a Cala Tuens, lloc des del qual treparé la muntanya per tornar a baixar fins a Sa Calobra, on per la seva banda espere remuntar el magnífic Torrent de Pareis si la llera no porta aigua en excés.

Res dura per sempre

Les meves paraules per al 2016 són: preparat, lliure i servidor. Saps el que faig? Em llevo, prenc una dutxa, tinc cura meus cabells i em maquillo, em vist, condueixo i aparec. On vols que vagi? ¿Cara on dirigeixo el GPS? No importa on vols que vagi, pel fet que aniré.

posts anteriors